• ČETIRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE, ŠTETA POLA MILIONA

  ZRENJANIN – Na području srednjeg Banata proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima su četiri osobe lakše povrđene, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin, dodajući da se pričinjena materijalna šteta procenjuje na oko 550.000 dinara. Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i neustupanja prvenstva prolaza. Zahtevi za pokretanje prekršajnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ČETIRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE, ŠTETA POLA MILIONA

  ZRENJANIN – Na području srednjeg Banata proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima su četiri osobe lakše povrđene, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin, dodajući da se pričinjena materijalna šteta procenjuje na oko 550.000 dinara.

  policija

  Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i neustupanja prvenstva prolaza.

  Zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 19 učesnika u saobraćaju i izdata su 73 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno sedam vozača, od toga šestoro zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

  Takođe, iz saobraćaja su isključena četiri vozila, od toga tri zbog tehničke neispravnosti i jedno zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

  Policija podseća da je u toku sezona obavljanja jesenjih radova u poljima, a to znači povećano prisustvo traktora, kombajna i druge poljoprivredne mehanizacije na javnim putevima, kao i iznošenje blata na kolovoz, čime se povećava stepen ugroženosti svih učesnika u saobraćaju.

  „Pored toga, ovaj period karakteriše pojava magle, kiše, poledice i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, pa se stoga preporučuje opreznost svih učesnika u saobraćaju, a posebno u periodu sumraka, noći i ranih jutarnjih časova“, navodi se u saopštenju zrenjaninske policije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika