• Barža zgromila kućicu na Tisi u kojoj je spavalo dvoje ljudi! (Foto)

  Kućicu na splavu na Tisi, u kojoj su spavali Nebojša i Dragica Antić, u noći 18. jula, bukvalno je zgromila barža. Antići su, čudom, preživeli samo sa lakšim povredama.   Na reci Tisi, nedaleko od Taraša prema Bečeju, u noći 18. jula, bračni par Nebojša i Dragica Antić se, posle lepog, sunčanog dana, spremao na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Barža zgromila kućicu na Tisi u kojoj je spavalo dvoje ljudi! (Foto)

  Kućicu na splavu na Tisi, u kojoj su spavali Nebojša i Dragica Antić, u noći 18. jula, bukvalno je zgromila barža. Antići su, čudom, preživeli samo sa lakšim povredama.

   

  Na reci Tisi, nedaleko od Taraša prema Bečeju, u noći 18. jula, bračni par Nebojša i Dragica Antić se, posle lepog, sunčanog dana, spremao na počinak, u svojoj kućici na vodi. U jednom trenu, tek što su se smestili u postelju, začuo se snažan šum. Kao da je iznenada kiša zapljuštala. A onda – šok! Nešto je grunulo u njihov splav, prešlo preko njega i bukvalno zgomilo kućicu. Užasnuti, ne shvatajući šta se dešava, iskobeljali su se ispod gomile krša, u šta se pretvorio njihov skromni dom na vodi, i ugledali baržu, kako se u noći kroz vodu klizi ka Bečeju. Oboje u šoku, sa povredama, Nebojša i Dragica su se, kroz šumu, domogli sela Taraša, zapomažući i tražeći pomoć.

   

  Pročitajte još: Policija uhapsila jednu osobu zbog saobraćajne nesreće! (Video)

   

  – Nisu imali ni mobilne telefone, jer je sve nestalo u reci. Pomogli su im Tarašani, a moji roditelji završili su u Urgentnom centru, gde su proveli noć. Otac je imao povredu ramena. Oboje su bili sa posekotinama od lima – kaže za portal zrenjaninski.com Ljubiša Antić, sin Nebojše i Dragice.

   

  O svemu obaveštena policija

   

  O svemu je obaveštena i policija, kaže on. Obavljen je i uviđaj.

   

  – Čekamo na zapisnik, ali je dosta toga već poznato, a to je da se barža kretala bez sve neophodne opreme. Čovek koji je upravljao baržom, kada ga je rečna policija pronašla, tvrdio je da nije ni video splav – priča Ljubiša.

   

  On kaže da će po dobijanju zapisnika odlučiti šta dalje.

   

  Jedno je sigurno, kućica na Tisi potpuno je uništena, a jedina srećna okolnost je da Nebojša i Dragica nisu pretrpeli teže povrede. Jer, kada se vide fotografije uništenog objekta, teško je i zamisliti šta su preživeli u kobnoj noći.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika