• BANKOMAT MU JE IZBACIO TUĐI NOVAC, EVO ŠTA JE ON URADIO!

  ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je optužni predlog protiv Č. M. (51) iz Aradca, zbog sumnje da je počinio krivično delo utaje, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.     U optužnom predlogu se navodi da je okrivljeni 27. jula ove godine, u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u nameri da sebi pribavi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BANKOMAT MU JE IZBACIO TUĐI NOVAC, EVO ŠTA JE ON URADIO!

  ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je optužni predlog protiv Č. M. (51) iz Aradca, zbog sumnje da je počinio krivično delo utaje, saznaje informativni portal zrenjaninski.com.

   

   

  U optužnom predlogu se navodi da je okrivljeni 27. jula ove godine, u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, sa bankomata NLB banke prisvojio tuđi novac do kojeg je slučajno došao.

   

  On je prišao bankomatu da obavi transakciju i preuzeo je novčani iznos od 20.0000 dinara koji pripada oštećenoj V. V. iz Zrenjanina, a koja je pokušavala da viza karticom podigne te pare.

   

  Kada joj je bankomat izbacio karticu, ali ne i novac, udaljila se od bankomata, da bi nakon toga, zakasnelo, bankomat odobrio novac u iznosu od 20.000 dinara, pa ga je prisvojio okrivljeni.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika