• Akcija MUP i PU Zrenjanin

  Za legalizaciju oružja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Ministarstvo unutrašnjih poslova od 4. marta do 4. juna ove godine sprovodi legalizaciju oružja.

  MP-446-Viking

  Postupak podrazumeva da vlasnici oružja, fizička i pravna lica, mogu da registruju, odnosno predaju oružje, koje poseduju bez odobrenja nadležnog organa. Pri tome nisu dužni da dokazuju poreklo oružja i neće odgovarati za neovlašćeno nabavljanje, držanje i nošenje oružja.
  Tim povodom, u ponedeljak 11. maja od 10 do 12 časova, biće postavljen štand u centru Zrenjanina, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, ispred stare robne kuće. Štand će biti postavljen i u utorak 12. maja u Sečnju, na raskrsnici ulica Vožda Karađorđa i Partizanski put, od 10 do 12 časova i u sredu 13. maja u isto vreme u Žitištu, na Trgu Oslobođenja. Građanima će se deliti flajeri a policijski službenici će  davati sve potrebne informacije o legalizaciji koja je u toku. Na štandovima se ne predaje oružje, već će policijski službenici uputiti vlasnike oružja i municije u najbližu policijsku upravu, odnosno policijsku stanicu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika