• ZRENJANINSKI POSLOVNI KRUG FINANSIRA EKOLOŠKE PROJEKTE

  ZRENJANIN – Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug“ (ZREPOK), u cilju unapređenja uslova života građana Srednjobanatskog upravnog okruga i podizanja svesti o značaju zelenih površina i životne sredine, putem finansijske pomoći, dodeljuje donacije projektima, koji podstiču uključivanje građana u uređenje i ozelenjavanje javnih površina.     Ove godine za projekte je opredeljeno 200.000 dinara, i to za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANINSKI POSLOVNI KRUG FINANSIRA EKOLOŠKE PROJEKTE

  ZRENJANIN – Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug“ (ZREPOK), u cilju unapređenja uslova života građana Srednjobanatskog upravnog okruga i podizanja svesti o značaju zelenih površina i životne sredine, putem finansijske pomoći, dodeljuje donacije projektima, koji podstiču uključivanje građana u uređenje i ozelenjavanje javnih površina.

   

  Foto: Dušan Bartolović

   

  Ove godine za projekte je opredeljeno 200.000 dinara, i to za refundaciju troškova kupovine ukrasnog višegodišnjeg sadnog materijala, kao i sadnica voćaka za podizanje manjih voćnjaka. Sredstva za voćnjake mogu koristiti samo osnovne i srednje škole.

   

  Rok za podnošenje prijava je 10. februar, do 16 časova, a više informacija, kao i prijavni obrazac, mogu se naći na sajtu ZREPOK-a.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad