• Zrenjaninci se pitaju: Učesnici ankete ne veruju da ćemo dobiti zdravu vodu

  Čitaoci portala zrenjaninski.com, koji su učestvovali u našoj anketi na Fejsbuku, ne veruju da će novi vlasnik postrojenja za preradu vode Zrenjanincima obezbediti zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda.   U rubrici „Zrenjaninci se pitaju“ postavili smo pitanje: „Očekujete li da će novi vlasnik „Fabrike vode“ uspeti da nam obezbedi zdravu pijaću vodu iz vodovoda“? […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninci se pitaju: Učesnici ankete ne veruju da ćemo dobiti zdravu vodu

  Čitaoci portala zrenjaninski.com, koji su učestvovali u našoj anketi na Fejsbuku, ne veruju da će novi vlasnik postrojenja za preradu vode Zrenjanincima obezbediti zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda.

   

  U rubrici „Zrenjaninci se pitaju“ postavili smo pitanje: „Očekujete li da će novi vlasnik „Fabrike vode“ uspeti da nam obezbedi zdravu pijaću vodu iz vodovoda“?

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poljočuvarima će od ovog meseca biti povećane plate

   

  Gotovo svi odgovori na ovo pitanje bili su negativni.

   

  Evo i nekih komentara naših čitalaca:

   

  „Pićemo i dalje neispravnu vodu, a plaćati astronomsku cenu. Niko ovde nije došao da nama učini, već da profitira na muci uz pomoć države, koja radi za investitora. Sve i da poteče ispravna voda, kojim institucijama ćemo verovati da je voda ispravna? Ne znamo koliko će nas koštati, zašto baš oni, da li je moglo bolje“?

   

  „I da se obezbedi zdrava i ispravna pijaća voda, moje pitanje je kojim se cevima ona distribuira do krajnjih potrošača. Kakav je kvalitet vode koja teče iz slavina u domaćinstvima, koliko će nas koštati takva voda, koliko će koštati nas građane zamena dotrajale cevne mreže… itd“.

   

  „Pogrešno pitanje. Zašto bi vlasnik jedne fabrike u privatnom vlasništvu trebalo da obezbedi pijaću vodu?! To bi trebalo da bude komunalna usluga“.

   

  „Molim Boga da ta fabrika nikad i ne proradi. Samo će nas odrati k’o „sansku kozu“. Biće jeftinije da i dalje kupujemo balone ili da se odselimo u neki normalan grad sa zdravom pijaćom vodom. Da su postavljene cevi pa puštena voda sa Fruške gore već bismo odavno imali rešen problem. Al’ tu bi se slabo mogli ugraditi. Ovako imamo problem bez rešenja“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Svake subote na Fejsbuku ćemo objavljivati novu anketu, sa aktuelnim temama, a u želji da se čuje i glas naših sugrađana.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. A, KAKO JE VODA, IZ BANATA, BILA ISPRAVNA, DOK EU NIJE DONELA PROPIS, „O MINIMUMU ARSENA U LITRI PIJAĆE VODE“, KOJI SU NAŠI UPRAVLJAČI JEDVA DOČEKALI!!!
   SA 50 MIKROGRAMA/LITRU ARSENA, SMANJILI NA 10 MIKROGRAMA/LITRU, A, NAŠI, ODMAH PROGLASILI VODU NEISPRAVNOM I „KRENULI U POTRAGU ZA „NAJPOVOLJNIJOM“ FIRMOM“, NARAVNO, KOJA DAJE NAJVEĆU PROVIZIJU!!!
   IZGLEDA DA JE NISU NAŠLI, JER ONI KOJI ZNAJU-MOGU, NEĆE TAKO, A, ONE DRUGE SMO VIDELI „NA DELU“, SA NAŠIM „STRUČNJACIMA, IZ GRADSKE KUĆE!!!
   BLAGO NAMA I NAŠEM OFUCANOM BUĐELARU!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad