• Zrenjaninci, konkurs je otvoren: Grad daje bespovratna sredstva za kupovinu bicikala

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je danas konkurs za dodelu bespovratnih sredstava građanima zainteresovanim za kupovinu novih bicikala. Za ove namene je u gradskom budžetu izdvojeno ukupno milion dinara. Subvencija po jednom biciklu iznosi 10.000 dinara.   Zrenjanin je, inače, u protekle dve godine subvencionisao kupovinu 150 bicikala i za tu namenu iz budžeta izdvojio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninci, konkurs je otvoren: Grad daje bespovratna sredstva za kupovinu bicikala

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je danas konkurs za dodelu bespovratnih sredstava građanima zainteresovanim za kupovinu novih bicikala. Za ove namene je u gradskom budžetu izdvojeno ukupno milion dinara. Subvencija po jednom biciklu iznosi 10.000 dinara.

   

  Zrenjanin je, inače, u protekle dve godine subvencionisao kupovinu 150 bicikala i za tu namenu iz budžeta izdvojio milion dinara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Doživite najbolje iskustvo klađenja: Preuzmite 4.000 dinara POTPUNO BESPLATNO i ispratite Vimbldon u Meridianu!

   

  – Interesovanje građana podstaklo nas je da ove godine udvostručimo ukupan iznos za ovu namenu. Obezbedili smo u budžetu sredstava koliko u prethodne dve godine zajedno, odnosno milion dinara. To znači da će subvenciju moći da iskoristi sto naših sugrađana. Time svi zajedno dajemo doprinos ne samo smanjenju zagađenja životne sredine i poboljšanju kvaliteta vazduha u gradu, već i zdravijem načinu života – istakao je gradonačelnik Salapura.

   

  Ko ima pravo učešća na konkursu?

   

  Pravo učešća imaju građani koji poseduju važeću ličnu kartu, sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, u trenutku podnošenja prijave. Rok za prijavu krajnjih korisnika na konkurs je 15 dana od dana raspisivanja, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu, a najkasnije do 1. decembra.

   

  Građani, prilikom prijavljivanja na konkurs, treba da dostave profakturu odnosno predračun izdat od strane izabranih privrednih subjekata, sa datumom koji ne može biti raniji od datuma raspisivanja ovog konkursa i rokom isporuke. Građani koji dobiju sredstva bicikle mogu da kupe u firmama „Moto Dane“ i „Polar Bike“, koje su prethodno izabrane na javnom konkursu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Ogrev“ proširio ponudu kupatilskih elemenata: Novi modeli za urbani izgled kupatila

   

  Grad Zrenjanin će preneti sredstava isključivo privrednim subjektima, kao direktnim korisnicima, a ne građanima kao krajnjim korisnicima. Kupci izmiruju svoj deo obaveze kod prodavca, odnosno plaćaju cenu odabranog bicikla umanjenu za iznos subvencije.

   

  Tekst i uslovi konkursa za građane, kao i prijavni obrasci, objavljeni su na sajtu Grada Zrenjanina, na stranici „Oglasi i konkursi“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad