• Zrenjanin u top deset gradova u oblasti upravljanja javnim finansijama!

  Zrenjanin se našao u top deset gradova u oblasti upravljanja javnim finansijama, potvrđeno je danas u beogradskom hotelu „Zira“, gde je Državna revizorska institucija organizovala dodelu priznanja i predavanje pod nazivom „Unapređenje upravljanja javnim finansijama na lokalnom nivou“.   Ovom prilikom gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću uručeno je priznanje za primer dobre prakse u upravljanju javnim finansijama. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin u top deset gradova u oblasti upravljanja javnim finansijama!

  Zrenjanin se našao u top deset gradova u oblasti upravljanja javnim finansijama, potvrđeno je danas u beogradskom hotelu „Zira“, gde je Državna revizorska institucija organizovala dodelu priznanja i predavanje pod nazivom „Unapređenje upravljanja javnim finansijama na lokalnom nivou“.

   

  Ovom prilikom gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću uručeno je priznanje za primer dobre prakse u upravljanju javnim finansijama. Kako je obrazloženo, priznanje je usledilo kao rezultat izveštaja Državne revizorske institucije i rang liste iz „Analize procene javnih finansija na lokalnom nivou“, gde je Grad Zrenjanin pokazao dobre rezultate u upravljanju javnim finansijama.

   

  Takođe, Državna revizorska institucija i Program Ujedinjenih nacija za razvoj organizovali su i predavanje u okviru projekta „Unapređenje revizije na lokalnom nivou za efikasnije upravljanje javnim finansijama“, koje se sprovodi uz podršku Vlade Švajcarske. Ovom predavanju je prisustvovala načelnica Gradske uprave Jasmina Malinić.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]