• Zrenjanin traži privatnog partnera za posao od 6,7 milijardi dinara

  Grad Zrenjanin je pokrenuo postupak izbora privatnog partnera za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva za finansiranje i izvođenje radova na potpunoj sanaciji – remedijaciji i zatvaranju postojeće gradske deponije, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.   Tender je otvoren do 18. oktobra.   Klikni na ovaj link i pročitaj aktuelne oglase za POSAO   Kako se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin traži privatnog partnera za posao od 6,7 milijardi dinara

  Grad Zrenjanin je pokrenuo postupak izbora privatnog partnera za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva za finansiranje i izvođenje radova na potpunoj sanaciji – remedijaciji i zatvaranju postojeće gradske deponije, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

   

  Tender je otvoren do 18. oktobra.

   

  Klikni na ovaj link i pročitaj aktuelne oglase za POSAO

   

  Kako se navodi u dokumentaciji, procenjena vrednost ovog posla je 6.775.322.400 dinara bez PDV-a.

   

  Skupština grada Zrenjanina je u junu donela odluku o projektu javno-privatnog partnerstva koji se tiče finansiranja i izvođenja radova na potpunoj sanaciji, odnosno remedijaciji i zatvaranju postojeće gradske deponije, te izgradnji sanitarne kasete.

   

  Odlučeno je da ovaj projekat bude realizovan u formi javno-privatnog partnerstva, radi smanjenja troškova javnog partnera i podele rizika i odgovornosti. Ovo javno-privatno partnerstvo je bez elemenata koncesije, uz plaćanje naknade za izvršene radove i pružene usluge.

   

  Tada je rečeno i da će za izbor privatnog partnera biti raspisan međunarodni konkurs.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Privatni partner će biti obavezan da finansira i izvede radove na potpunoj sanaciji – remedijaciji i zatvaranju postojeće gradske deponije i izgradi sanitarnu kasetu, instalira opremu za prečišćavanje otpadnih procednih voda i tretman starog i novog otpada. Budući privatni partner imaće obavezu i da izradi validnu tehničku dokumentaciju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. Ко плаћа тих 56 мил. €? Унапред објављена цена је чудна ствар. Јел понуду даје приватник граду или град приватнику? Град бира партнере и изабрао је своје Јавно предузеће за „јавног партнера“. Свашта!? Опет је међународни конкурс као да ништа не знамо сами. Неко гура јавна предузећа у економску провалију.

   1. Онај ко буде прегледао техничку документацију мора имати знање веће од понуђача. Да имамо знање, сами бисмо радили. Приватник ће радити на своју руку јер нема ко да га контролише.

  2. Rešiće to lako mrsomudi iz sns. Kafedžija daksi, krojač karapandža, grga tezga, oli tuzla sve omuzla, na čelu sa propalim košarkašem, ex ministrom. Kao i do sada.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad