• Zrenjanin dobija još jednu manifestaciju od posebnog značaja za grad

  Na dnevnom redu predstojeće sednice lokalnog parlamenta, koja je zakazana za sutra, naći će se i izmena Odluke o manifestacijama od posebnog značaja za grad Zrenjanin.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin dobija još jednu manifestaciju od posebnog značaja za grad
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Ovom izmenom je predviđeno da se na spisak manifestacija od posebnog značaja uvrsti i „Banatski festival vina“, koji se održava u maju.

   

  U obrazloženju odluke stoji da je inicijativu podnela Turistička organizacija grada Zrenjanina, navodeći da će se „Banatski festival vina“ ove godine održati po šesti put, te da je prošlogodišnji događaj pokazao veliki napredak u tehničkom i organizacionom smislu. To se, dodaje se u obrazloženju, veoma pozitivno odrazilo na uvećanu posetu i pozitivne utiske koje su posetioci festivala izrazili nakon samog događaja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Treći Digitalk će da impresionira publiku programom, atmosferom i organizacijom

   

  V.d. direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Petrović je istakla da je startegijom razvoja turizma Republike Srbije vinski turizam prepoznat kao grana koja se brzo razvija i u koju su potrebna dodatna ulaganja.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Imajući u vidu da je „Banatski festival vina“ pokazao da ima veliki potencijal za dalji razvoj, podneli smo incijativu da se uvrsti u manifestacije od posebnog značaja za grad. Time bi nam bila pružena prilika da na efikasniji i bolji način realizujemo predstojeće aktivnosti – istakla je Petrović.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. Kada smo uveli DANE PIVA u Zrenjaninu, otisla nam pivara u stecaj…Sada uvodimo DANE VINA…
   Vinari….Spremite se…Ne pise vam se dobro…

  2. A kada mislite da nam date ispravnu vodu? Zar zaista mislite da je normalno da živimo u 21.veku sa neispravnom vodom. Pustite se više glupih ideja, usmerite vaše interesovanje na naše zdravlje.

  3. Каква је то (не)култура која затвара средњу школу „Урош Предић“?

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad