• ZGRADA BIVŠEG KOMITETA JOŠ UVEK ČEKA NA REKONSTRUKCIJU

  ZRENJANIN – Kada će početi rekonstrukcija zgrade bivšeg Komiteta, u ovom trenutku se ne zna, jer grad za to nema para – kaže za portal zrenjaninski.com Radiša Dupljanović, v.d. direktora „Gradske stambene agencije“. – Zgrada bivšeg Komiteta upisana je kao javna svojina i ona je praktično u vlasništvu grada – kaže Dupljanović. – Mi smo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZGRADA BIVŠEG KOMITETA JOŠ UVEK ČEKA NA REKONSTRUKCIJU

  ZRENJANIN – Kada će početi rekonstrukcija zgrade bivšeg Komiteta, u ovom trenutku se ne zna, jer grad za to nema para – kaže za portal zrenjaninski.com Radiša Dupljanović, v.d. direktora „Gradske stambene agencije“.

  – Zgrada bivšeg Komiteta upisana je kao javna svojina i ona je praktično u vlasništvu grada – kaže Dupljanović. – Mi smo imali spreman projekat rekonstrukcije, čak su 2012. godine i počeli neki radovi, a građani su videli skele, ali su zbog sudskog spora radovi obustavljeni. Projektom, uzgred, nije bio obuhvaćen i deo gde je bio bioskop, što znači da će se projekat svakako inovirati, ističe Dupljanović.

  Projektom je predviđeno da zgrada ostane poslovni prostor.

  – Grad sigurno ne može biti jedini investitor, a i mi ćemo za dobijanje novca konkurisati na svim nivoima – ističe Dupljanović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad