• ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA ULICE CARA DUŠANA I TO U ROKU

  ZRENJANIN – Rekonstrukcija ulice Cara Dušana u Zrenjaninu u potpunosti je završena, i to, što u Srbiji nije baš uobičajeno, u planiranom roku.     Kolovoz u ovoj ulici rekonstruisan je u dužini od 1.550 metara, i to od magistrale, odnosno Bulevara Milutina Milankovića, do raskrsnice sa Resavskom ulicom. Osim nivelacije šahtova urađena je i popravka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA ULICE CARA DUŠANA I TO U ROKU

  ZRENJANIN – Rekonstrukcija ulice Cara Dušana u Zrenjaninu u potpunosti je završena, i to, što u Srbiji nije baš uobičajeno, u planiranom roku.

   

  ulica-cara-dusana

   

  Kolovoz u ovoj ulici rekonstruisan je u dužini od 1.550 metara, i to od magistrale, odnosno Bulevara Milutina Milankovića, do raskrsnice sa Resavskom ulicom. Osim nivelacije šahtova urađena je i popravka ivičnjaka, a kolovoz je presvučen novim slojem asfalta.

   

  ulica-cara-dusana

   

  Izvođač radova bilo je preduzeće „Put – invest“. Projektno – tehničku dokumentaciju za rekonstrukciju obezbedila je Mesna zajednica „Gradnulica“, a Grad Zrenjanin je finansirao realizaciju ovog projekta, kojim je u glavnoj saobraćajnoj žili ovog dela grada omogućeno mnogo komfornije i bezbednije odvijanje saobraćaja.

   

  ulica-cara-dusana

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad