• ZATEZNA KAMATA ZA NEREDOVNO PLAĆANJE RAČUNA

  ZRENJANIN – Od računa za avgust, koje će korisnici na kućne adrese dobiti početkom septembra, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina uvodi obračunavanje zakonske zatazne kamate na neizmirene obaveze za pružene usluge koje se fakturišu na računima.     To znači da će korisnicima koji ne uplate avgustovski račun do datuma dospeća računa na naplatu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZATEZNA KAMATA ZA NEREDOVNO PLAĆANJE RAČUNA

  ZRENJANIN – Od računa za avgust, koje će korisnici na kućne adrese dobiti početkom septembra, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina uvodi obračunavanje zakonske zatazne kamate na neizmirene obaveze za pružene usluge koje se fakturišu na računima.

   

  vodovod kamata
  JKP „Vodovod i kanalizacija“

   

  To znači da će korisnicima koji ne uplate avgustovski račun do datuma dospeća računa na naplatu, odnosno do 20. septembra, biti obračunavana zakonska zatezna kamata na fakturisani iznos do momenta uplate računa, a ta kamata će biti iskazana na prvom narednom računu.

   

  – Bitno je napomenuti da se uvođenje zakonske zatezne kamate na neizmirena dugovanja, što skoro sva preduzeća koja fakturišu usluge odavno primenjuju, neće primenjivati retroaktivno, odnosno neće važiti za neizmirena dugovanja nastala pre fakturisanja usluga za avgust 2017. godine – naglašava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad