• Zašto Komunalna milicija ne sankcioniše odgovorne za gomilanje otpada?

  Zrenjaninski socijalni forum (ZSF) je saopštio da već godinama ukazuje da nesavesni građani gomilaju smeće i kabasti otpad pored kontejnera koji se nalaze kod stambenih zgrada. ZSF je dodao da je kranje vreme da Komunalna milicija počne da radi svoj posao.   „U ulici 8. marta stanje je postalo nepodnošljivo. Iako radnici JKP „Čistoća i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zašto Komunalna milicija ne sankcioniše odgovorne za gomilanje otpada?

  Zrenjaninski socijalni forum (ZSF) je saopštio da već godinama ukazuje da nesavesni građani gomilaju smeće i kabasti otpad pored kontejnera koji se nalaze kod stambenih zgrada. ZSF je dodao da je kranje vreme da Komunalna milicija počne da radi svoj posao.

   

  „U ulici 8. marta stanje je postalo nepodnošljivo. Iako radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ ulažu maksimalne napore i redovno prazne kontejnere, stanari iz okolnih porodičnih kuća bezobzirno krše gradske komunalne propise i stvaraju divlje deponije u neposrednoj blizini stanova. Najgore od svega je što tu odlažu i stočne fekalije i drugi životinjski otpad“, saopštava Zrenjaninski socijalni forum.

   

  PROČITAJTE JOŠ: VOLIM ZRENJANIN: Lepša strana grada predstavljena na fotografijama

   

  ZSF smatra da je krajnje vreme da Komunalna milicija počne da radi svoj posao i da podnosi prijave protiv građana koji krše propise i ugrožavaju zdravlje stanara okolnih zgrada.

   

  „Ukoliko se sa ovakvim nedopuštenim ponašanjem nastavi, javiće se, pored korone, i druge zarazne bolesti“, upozorava ZSF.

   

  otpad pored kontejnera

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin