• ZAŠTO JE ZATVOREN LOKALNI PUT

  Odluka o obustavi saobraćaja je stigla iz Novog Sada, saznaje portal zrenjaninski.com

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Nakon što je portal zrenjaninski.com danas objavio informaciju da je neko, postavljanjem zemljanih prepreka, zatvorio za saobraćaj lokalni put koji vodi od Žabaljskog mosta prema elemirskom izletištu Babatovo, našoj redakciji javio se Igor Virijević, načelnik Odeljenja komunalne policije, inspekcijsko – nadzornih poslova i vanrednih situacija Gradske uprave Zrenjanin, koji je proverio o čemu se zapravo radi.

  put-babatovoo

  Kako saznajemo, Pokrajinska inspekcija za puteve naložila je da se saobraćaj na lokalnom putu od Babatova do Žabaljskog mosta obustavi, i da se postave zemljane prepreke.

  – Pokrajinska inspekcija za puteve pre tri meseca naložila je Javnom vodoprivrednom preduzeću „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada, u čijoj nadležnosti je lokalni put od Babatova do Žabaljskog mosta, da načini valjan priključak na magistralni put Zrenjanin – Novi Sad. Oni su se oglušili o taj nalog pa je ta inspekcija dala nalog da se obustavi saobraćaj na tom putu, a to je obezbeđeno zemljanim preprekama – objašnjava Virijević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad