• VOZAČI, PAŽNJA: OVE DVE ULICE SU POSTALE JEDNOSMERNE!

  ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com trudi se da uvek odgovori na pitanja koja postavljaju čitaoci. To činimo i sada – stanovnici dela Gradnulice pitali su nas zašto su Čontikarska i deo Kaćanske ulice odnedavno jednosmerne ulice.   Ove ulice, koje su postale preopterećene, nisu predviđene za veliku frekvenciju saobraćaja. Uske su, a ni sa strane […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VOZAČI, PAŽNJA: OVE DVE ULICE SU POSTALE JEDNOSMERNE!

  ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com trudi se da uvek odgovori na pitanja koja postavljaju čitaoci. To činimo i sada – stanovnici dela Gradnulice pitali su nas zašto su Čontikarska i deo Kaćanske ulice odnedavno jednosmerne ulice.

   

  Ove ulice, koje su postale preopterećene, nisu predviđene za veliku frekvenciju saobraćaja. Uske su, a ni sa strane kolovoza nema dovoljno mesta za mimoilaženje, pa je to razlog da se uspostavi režim jednosmerne ulice.

   

  U Javnom preduzeću sa urbanizam rekli su nam da je cela Čontikarska ulica i deo Kaćanske jednosmeran u smeru od Sarajevske do Topličine.

   

  Vozačima se savetuje da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad