• „VODOVOD“ ZAPOČEO PODELU DECEMBARSKIH RAČUNA

  ZRENJANIN – Podela računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu, za decembar, koja je započeta poslednjih dana prošle godine, nastavljena je juče i biće završena najkasnije do 9. januara.     U naseljenim mestima, gde se distribucija računa obavlja putem Pošte, računi su dostavljeni na adrese korisnika.   Na računima za decembar korisnici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „VODOVOD“ ZAPOČEO PODELU DECEMBARSKIH RAČUNA

  ZRENJANIN – Podela računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu, za decembar, koja je započeta poslednjih dana prošle godine, nastavljena je juče i biće završena najkasnije do 9. januara.

   

  računi vodovod

   

  U naseljenim mestima, gde se distribucija računa obavlja putem Pošte, računi su dostavljeni na adrese korisnika.

   

  Na računima za decembar korisnici su zaduživani akontativno, na osnovu prosečne potrošnje u prethodnom periodu, ili na osnovu javljenog stanja. Prvo ovogodišnje očitavanje vodomera planirano je, ukoliko to budu dozvoljavali vremenski uslovi, početkom marta.

   

  – Podsećamo dosadašnje samočitače da su u obavezi da, ukoliko to nisu učinili krajem decembra, očitaju svoje vodomere i najkasnije do 20. januara uplate iznos do očitanog stanja, jer od ovog meseca obračun potrošnje i izdavanje računa, u skladu sa odlukom Skupštine grada o ukidanju mogućnosti samoočitavanja vodomera, preuzima JKP „Vodovod i kanalizacija“ – ističe Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u tom preduzeću.

   

  Svi korisnici koji u zimskom periodu, dok se ne očitavaju vodomeri, a od januara se ovo odnosi i na dosadašnje samočitače, žele da budu zaduženi na osnovu stvarno utrošenog stanja, a ne akontativno na osnovu potrošnje u prethodnom periodu, potrebno je da očitaju svoje vodomere između 20. i 25. u mesecu i stanje svojih vodomera jave najkasnije do 25. u mesecu, pozivom na jedan od tri telefona: 535-773, 530-344 ili 593-003, slanjem sms poruke na 064/811 60 99 ili mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs

   

  – Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za decembar mogu podneti najkasnije do 20. januara, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i odbaciće se kao neblagovremene – navodi Gajin.

   

  Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1, u prizemlju zgrade preduzeća, u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA, ili mejlom na info@vikzr.rs

   

  Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom, kao i kod prijave stanja vodomera, obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

   

  Za sve potrebne informacije, korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad