• VODOVOD: U toku je podela martovskih računa korisnicima usluga

  Podela martovskih računa počela je 1. aprila, a planirano je da se završi do 9. aprila, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. Za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti Srbije radi dalje distribucije na adrese korisnika.   – Zbog prekida očitavanja vodomera, usled loših vremenskih uslova, veći deo korisnika široke potrošnje zadužen je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VODOVOD: U toku je podela martovskih računa korisnicima usluga

  Podela martovskih računa počela je 1. aprila, a planirano je da se završi do 9. aprila, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. Za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti Srbije radi dalje distribucije na adrese korisnika.

   

  – Zbog prekida očitavanja vodomera, usled loših vremenskih uslova, veći deo korisnika široke potrošnje zadužen je akontativno ili na osnovu javljenog stanja, dok su korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi na osnovu očitanog stanja. Nastavak očitavanja vodomera uslediće posle uskršnjih praznika – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

   

  On napominje da je usled niskih temperatura i snega 19. marta prekinuto prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“, koje se obavljalo u Zrenjaninu i šest naseljenih mesta – Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu. Iz tog razloga je veći deo korisnika široke potrošnje na martovskim računima zadužen akontativno ili na osnovu očitanog stanja. Korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi su na osnovu očitanog stanja.

   

  Reklamacije na račun za februar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. aprila, pa se reklamacije podnete nakon tog datuma neće razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

   

  Reklamacija se može podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, ili poslati poštom na adresu:  JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Reklamacija – Služba informisanja“, ili mejlom na info@vikzr.rs

   

  Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

   

  Za sve potrebne informacije korisnicima usluga „Vodovoda“ na raspolaganju je besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad