• „Vodovod“ anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama

  „Vodovod“ u periodu od 19. do 31. decembra anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama ovog preduzeća.   Ovo ispitivanje JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi zajedno sa Gradom Zrenjaninom. Reč je o uslugama koje se odnose na snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda.   U anketi se nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Vodovod“ anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama

  „Vodovod“ u periodu od 19. do 31. decembra anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama ovog preduzeća.

   

  Ovo ispitivanje JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi zajedno sa Gradom Zrenjaninom. Reč je o uslugama koje se odnose na snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda.

   

  U anketi se nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost preduzeća, kao i za pojedinačne kanale komunikacija, cene usluga… Korisnicima je pružena mogućnost da postave pitanje, pohvale ili upute kritiku i sugestiju.

   

  Trenutno se anketa, koja je anonimna, može popuniti onlajn na sajtovima preduzeća i Grada Zrenjanina. Takođe, moguće ju je popuniti i radnim danima u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7.30 do 13.30 časova). Anketa se sprovodi i na naplatnim mestima u Gimnazijskoj 16 (od 7 do 13.30) i na Lesnini (od 7 do 18 sati). Korisnici je mogu popuniti i u prostorijama MZ „Gradnulica“ (od 8 do 12 časova) i MZ „Veljko Vlahović“ (od 8 do 15).

   

  „Od vikenda radnici preduzeća će sprovoditi anketu od vrata do vrata. Planirano je, ukoliko vremenski uslovi dozvole, i popunjavanje anketa na štandovima na javnim mestima“, navode u „Vodovodu“.

   

  Ovo preduzeće više od godinu dana, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, učestvuje u projektu „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU“. Sprovodi ga Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske. Pomenuta anketa deo je aktivnosti tog projekta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad