• „Vodovod“ angažovan na transportu i postavljanju cisterni na četiri lokacije

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina saopštilo je da su mehanizacija i ljudstvo ovog preduzeća svakodnevno angažovani na transportu i postavljanju cisterni sa dezinfekcionim sredstvom na četiri punkta u gradu.   Kako smo već pisali, cisterne se nalaze na Lesnini, Bagljašu, u centru grada i na Zelenom polju.   Građani se sa ovih cisterni mogu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Vodovod“ angažovan na transportu i postavljanju cisterni na četiri lokacije

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina saopštilo je da su mehanizacija i ljudstvo ovog preduzeća svakodnevno angažovani na transportu i postavljanju cisterni sa dezinfekcionim sredstvom na četiri punkta u gradu.

   

  Kako smo već pisali, cisterne se nalaze na Lesnini, Bagljašu, u centru grada i na Zelenom polju.

   

  Građani se sa ovih cisterni mogu besplatno snabdeti dezinfekcionim sredstvom za potrebe svog domaćinstva. To mogu da učine svakim danom od 5 do 17 časova. Osim u danima kada je na snazi potpuna zabrana kretanja.

   

  Pročitajte još: Na aerodromu „Ečka“ ove dane koriste za servisiranje aviona (Foto)

   

  „Pored angažovanja na realizaciji redovnih aktivnosti u okviru svojih delatnosti, u svakom momentu spremni smo da se stavimo na raspolaganje osnivaču, odnosno Gradu Zrenjaninu, za sve aktivnosti koje se odnose na pomoć sugrađanima u vreme trajanja vanrednosg stanja i sprečavanja i širenja koronavirusa. Pomenute aktivnosti realizuju se na osnovu instrukcija Grada Zrenjanina, koji je obezbedio dezinfekcioni rastvor, odredio punktove za postavljanje cisterni i organizovao način podele rastvora sugrađanima“, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin