• VEROVATNO JE OVO UZROK UGINUĆA RIBE NA MALOM JEZERU

  ZRENJANIN – U Malom jezeru, na jednom od lokaliteta mužljanske peskare, mnoštvo uginule sitne ribe  pluta po površini, dok se stotine galebova obilato goste.     Radi se o sitnoj uginuloj ribi, uglavnom karašu. Riba je, kako nezvanično saznajemo, prebačena iz nekog ribnjaka, gde ona predstavlja „korov“. U jezero je prebačena kao u novo stanište, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VEROVATNO JE OVO UZROK UGINUĆA RIBE NA MALOM JEZERU

  ZRENJANIN – U Malom jezeru, na jednom od lokaliteta mužljanske peskare, mnoštvo uginule sitne ribe  pluta po površini, dok se stotine galebova obilato goste.

   

  uzrok uginuća

   

  Radi se o sitnoj uginuloj ribi, uglavnom karašu. Riba je, kako nezvanično saznajemo, prebačena iz nekog ribnjaka, gde ona predstavlja „korov“. U jezero je prebačena kao u novo stanište, ali je, najverovatnije zbog neadekvatnog prevoza, dobar deo uginuo i pre nego što je pušten u jezersku vodu. Na radost galebova.

   

   

  Ekološki inspektor Ljiljana Bajević kaže da je obaveštena o uginuloj ribi u jezeru i da je slučaj prosledila nadležnoj pokrajinskoj inspekciji, a očekuje se da vodni inspektor sutra izađe na lice mesta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Dok se inspektor nakani da pomeri svoju cenjenu stražnjicu galebovi će već obaviti posao.Bolje da uštedi troškove prevoza dolaska iz Novog sada.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad