• Velelepna zgrada Klostera imaće i potpuno uređeno dvorište

  Radovi na objektu Klostera, odnosno zgrade u kojoj je nekada bila Srednja medicinska škola, u punom su jeku, a sada se rekonstruiše dvorišni deo. To znači da će velelepna zgrada Klostera uskoro imati i potpuno uređeno dvorište.   Prednja fasada zdanja, koje je 2013. godine, u postupku restitucije, vraćeno starim vlasnicima – Sestrama Notrdama, već […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Velelepna zgrada Klostera imaće i potpuno uređeno dvorište

  Radovi na objektu Klostera, odnosno zgrade u kojoj je nekada bila Srednja medicinska škola, u punom su jeku, a sada se rekonstruiše dvorišni deo. To znači da će velelepna zgrada Klostera uskoro imati i potpuno uređeno dvorište.

   

  Prednja fasada zdanja, koje je 2013. godine, u postupku restitucije, vraćeno starim vlasnicima – Sestrama Notrdama, već je obnovljena.

   

  To je severno krilo zgrade koje izlazi na Ulicu dr Slavka Županskog. Obnovljena je i fasada zdanja sa južne strane, koja „gleda“ na obalu jezera.

   

  Sada se radi popločavanje dvorišta i radovi lepo napreduju. Zgrada Klostera će nakon svih ovih obimnih radova zasijati u punom sjaju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]