• Vanredno stanje iskorišćeno za sanacione radove na zatvorenom bazenu

  Vanredna situacija zbog koronavirusa u Zrenjaninu je iskorišćena za sanacione radove na zatvorenom bazenu, a za nekoliko dana objekat bi trebalo da bude u funkciji.   – Period kada je bazen zbog vanrednog stanja bio van upotrebe iskoristili smo za remont motora i pumpi. Istovremeno, na zatvorenom bazenu je sanirana i ozbiljna havarija, jer je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vanredno stanje iskorišćeno za sanacione radove na zatvorenom bazenu

  Vanredna situacija zbog koronavirusa u Zrenjaninu je iskorišćena za sanacione radove na zatvorenom bazenu, a za nekoliko dana objekat bi trebalo da bude u funkciji.

   

  – Period kada je bazen zbog vanrednog stanja bio van upotrebe iskoristili smo za remont motora i pumpi. Istovremeno, na zatvorenom bazenu je sanirana i ozbiljna havarija, jer je puklo veliko koleno kod kompenzacionog bazena. Zbog toga smo radili i cevovod. Kod pumpi i motora problem je što nekih delova više nema, pa se moraju izrađivati po narudžbi. To zahteva vreme, kao i sama procedura koja se mora poštovati, ali mogu da najavim da će već danas, ili eventualno sutra, stići pumpa sa remonta koji je obavljen u Beogradu. Nakon montiranja, odmah ćemo puniti bazen vodom, zatim sledi analiza i ako je sve u redu bazen će biti u punoj funkciji najkasnije do 10. juna – kaže za portal zrenjaninski.com direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ u Zrenjaninu Bojan Mijatov.

   

  Pročitajte još: Aktuelna uprava ima velike planove za Aerodrom „Ečka“ (Foto)

   

  On napominje da istovremeno teku pripremni radovi na otvorenom bazenu, kako bi i taj objekat spremno dočekao kupališnu sezonu.

   

  Pokriveni bazen, inače, dimenzija je 33 puta 25 metara, a dečiji je dužine 12,5 metara, i u funkciji je od 1981. godine.

   

  Otvoreni olimpijski bazen na raspolaganju je Zrenjanincima od 1973. godine. Pored njega postoji i pomoćni, dečiji rekreativni bazen.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]