• Utvrđen rok do kada možete da preuzmete vozilo ako ga odnese „pauk“

  Vlasnici vozila koja odnese „pauk“ ubuduće će imati rok od 120 dana da ih preuzmu sa parkinga na Prevlaci. Ukoliko ih ne preuzmu u tom roku, njihovi automobili će biti prodati na javnoj licitaciji.   Ovo je suština odluke koju je, po nalogu republičkog komunalnog inspektora, a na predlog Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Utvrđen rok do kada možete da preuzmete vozilo ako ga odnese „pauk“

  Vlasnici vozila koja odnese „pauk“ ubuduće će imati rok od 120 dana da ih preuzmu sa parkinga na Prevlaci. Ukoliko ih ne preuzmu u tom roku, njihovi automobili će biti prodati na javnoj licitaciji.

   

  Ovo je suština odluke koju je, po nalogu republičkog komunalnog inspektora, a na predlog Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“, usvojilo Gradsko veće Zrenjanin.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novih 46 parcela biće ponuđeno na prodaju u ovoj godini

   

  Prema odluci o parkiranju, kada „pauk“ odnese nepropisno parkirano vozilo, vlasnik je imao mogućnost da ga preuzme sa parkinga na Prevlaci kada isplati kaznu za nepropisno parkiranje, uslugu odnošenja i ležarinu. Ali, pojavio se problem sa napuštenim vozilima, po koje vlasnici ne dođu nikada.

   

  JKP „Pijace i parkinzi“ nije imalo zakonsku mogućnost da ih sa parkinga ukloni. Stoga je bilo primera da na parkingu i godinama stoje bukvalno olupine.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Novom odlukom, nakon isteka 120 dana, JKP „Pijace i parkinzi“ moći će napušteno vozilo da proda i od prodaje na javnoj licitaciji namiri troškove.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Lopovi, sram da ih bude, neko digne kredit, ili stedi godinama da kupi auto, a oni mu ga oduzmu i prodaju posle samo 4 meseca, da bi „namirili“ svoje dzepove. To vam je nasa „Pravna“ i „Ustavna“ Drzava. Sramota me je kada vidim gde zivim.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad