• USKORO POČINJE GREJANJE, A HOĆE LI BITI „TOPLIH PROBA“

  ZRENJANIN – U zrenjaninskom Javnom komunalnom preduzeću „Gradska toplana“ sve je spremno za početak grejanja. – Svi pripremni radovi blagovremeno su odrađeni, nikakvih problema nema da daljinsko grejanje odmah krene. Ako se tri uzastopa dana, u 21 čas, u Zrenjaninu bude merila temperatura ispod 12 stepeni onda će grejanje početi pre zvaničnog otvaranja grejne sezone, koje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  USKORO POČINJE GREJANJE, A HOĆE LI BITI „TOPLIH PROBA“

  ZRENJANIN – U zrenjaninskom Javnom komunalnom preduzeću „Gradska toplana“ sve je spremno za početak grejanja.

  JKP "Gradska toplana"
  JKP „Gradska toplana“

  – Svi pripremni radovi blagovremeno su odrađeni, nikakvih problema nema da daljinsko grejanje odmah krene. Ako se tri uzastopa dana, u 21 čas, u Zrenjaninu bude merila temperatura ispod 12 stepeni onda će grejanje početi pre zvaničnog otvaranja grejne sezone, koje je 15. oktobra – kaže za portal zrenjaninski.com Melanija Lojpur, rukovodilac opštih poslova i odnosa sa javnošću u JKP „Gradska toplana“ u Zrenjaninu.

  Sutra, 7. oktobra, u jutarnjim satima, započinju i tople probe u skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom grada Zrenjanina.

  „Apelujemo na sugrađane da budu strpljivi, te da se u narednim danim dispečerskoj službi obrate isključivo oni kupci koji nemaju grejanje. Ostali problemi biće rešavani tokom daljeg rada. Broj dispečerske službe je 3150 160“, poručuju iz „Gradske toplane“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad