• Uređuje se leva i desna strana Begeja, od Lučnog do Železničkog mosta

  Nakon izmuljavanja i čišćenja Begeja u neposrednoj blizini Lučnog pešačkog mosta, u naselju „Berbersko“, gde je izgrađen pristan u okviru IPA projekta prekogranične saradnje Srbija – Rumunija, juče je nastavljeno uređenje leve i desne strane kanala Begej, na potezu do Železničkog mosta.   Radove su obišli zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Duško […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uređuje se leva i desna strana Begeja, od Lučnog do Železničkog mosta

  Nakon izmuljavanja i čišćenja Begeja u neposrednoj blizini Lučnog pešačkog mosta, u naselju „Berbersko“, gde je izgrađen pristan u okviru IPA projekta prekogranične saradnje Srbija – Rumunija, juče je nastavljeno uređenje leve i desne strane kanala Begej, na potezu do Železničkog mosta.

   

  Radove su obišli zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

   

  Radišić je naveo da je rok za završetak tri meseca, a da je vrednost radova 40 miliona dinara. Ove radove, sa po 20 miliona dinara, finansiraju Grad Zrenjanin i JVP „Vode Vojvodine“.

   

  Pročitajte još: Počela izgradnja novog otvorenog sportskog centra u Mužlji

   

  – Građani imaju priliku da vide kako izgleda deo Begeja na kojem je izgrađen pristan, a koji smo uredili. Sada je, nakon uklanjanja vegetacije i izmuljavanja, tri puta širi na tom delu toka. Želimo da tako izgleda celom dužinom toka kroz Zrenjanin – rekao je Radišić.

   

  On je dodao da je na potezu čije je uređenje počelo juče planirana i gradnja staze, pa će praktično šetalište koje je izgrađeno do pristana biti produženo sve do takozvanih „malih ulica“ kod Železničkog mosta. Takođe, u planu je i biciklističko-pešačka staza koja će povezati ovaj deo grada sa već postojećom stazom Zrenjanin – Ečka.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad