• Upućen zahtev odgovornima u postrojenju za preradu vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina saopštilo je danas da je uputilo zahtev odgovornima u postrojenju za preradu vode da obezbede stabilan pritisak vode u mreži. Na ovaj korak pomenuto javno preduzeće se odlučilo nakon većeg broja pritužbi građana.   „Kao što je poznato, celokupno vodosnabdevanje grada se od 24. februara obavlja preko postrojenja za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Upućen zahtev odgovornima u postrojenju za preradu vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina saopštilo je danas da je uputilo zahtev odgovornima u postrojenju za preradu vode da obezbede stabilan pritisak vode u mreži. Na ovaj korak pomenuto javno preduzeće se odlučilo nakon većeg broja pritužbi građana.

   

  „Kao što je poznato, celokupno vodosnabdevanje grada se od 24. februara obavlja preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode. Iz tog razloga, a zbog većeg broja pritužbi građana na oscilacije pritiska vode u mreži, uputili smo u petak zahtev odgovornima u tom postrojenju da preduzmu potrebne mere kojima će obezbediti stabilan pritisak vode u mreži i uredno vodosnabdevanje celog grada. Ukoliko nisu spremni  to da obezbede, očekujemo da o tome u najkraćem roku obaveste naše preduzeće“, navodi se u saopštenju.

   

  Pročitajte još: NIJE ZGOREG ZNATI: Higijena automobila u vreme epidemije

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad