• Tribina o zdravstvenom stanju stanovništva u srednjem Banatu

  Tribina „Zdravstveno stanje stanovništva Srednjobanatskog okruga u 2016. godini“ biće održana u utorak, 18. septembra u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.   Na tribini će govoriti dr Zdravko Ždrale, direktor Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, i lekari ove ustanove dr Jelena Mojsin, dr Dubravka Popović, dr Predrag Rudan, dr Radivoje Filipov i dr Žanka Subić. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tribina o zdravstvenom stanju stanovništva u srednjem Banatu

  Tribina „Zdravstveno stanje stanovništva Srednjobanatskog okruga u 2016. godini“ biće održana u utorak, 18. septembra u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Na tribini će govoriti dr Zdravko Ždrale, direktor Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, i lekari ove ustanove dr Jelena Mojsin, dr Dubravka Popović, dr Predrag Rudan, dr Radivoje Filipov i dr Žanka Subić.

   

  Tribina počinje u 19 časova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]