• Tretman suzbijanja larvi komaraca u gradu i selima od 31. maja do 2. juna

  U periodu od 31. maja do 2. juna novosadska „Ciklonizacija“ će sprovoditi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Zrenjanina. Tretman će biti obavljan sa zemlje.   PROČITAJTE JOŠ: Od 1. juna poskupljuje usluga parkiranja vozila u gradu   Tretman će se sprovoditi na priobalju i izlivima reka, kanalima, jezerima i barama u Zrenjaninu, Mužlji, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tretman suzbijanja larvi komaraca u gradu i selima od 31. maja do 2. juna

  U periodu od 31. maja do 2. juna novosadska „Ciklonizacija“ će sprovoditi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Zrenjanina. Tretman će biti obavljan sa zemlje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Od 1. juna poskupljuje usluga parkiranja vozila u gradu

   

  Tretman će se sprovoditi na priobalju i izlivima reka, kanalima, jezerima i barama u Zrenjaninu, Mužlji, Ečki, Stajićevu, Lukinom Selu, Belom Blatu, Melencima, Elemiru, Tarašu, Aradcu, Banatskom Despotovcu, Lazarevu, Kleku, Jankovom Mostu i Mihajlovu.

   

  Tretiraće se oko 500 hektara.

   

  Preparat kojim će larve biti tretirane nije opasan za pčele.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad