• Teku pripreme za kupališnu sezonu, kupališta spremna do 15. juna

  Pripreme za kupališnu sezonu na popularnim zrenjaninskim kupalištima, na „Peskari“ i na Tisi, u punom su jeku. Samo vanredni događaji mogli bi da odlože otvaranje, planirano za 15. jun.   Kako za portal zrenjaninski.com kaže Radiša Dupljanović, direktor Gradske stambene agencije Zrenjanin, koja upravlja kupalištima, u toku su sve predviđene procedure i pripremni radovi.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Teku pripreme za kupališnu sezonu, kupališta spremna do 15. juna

  Pripreme za kupališnu sezonu na popularnim zrenjaninskim kupalištima, na „Peskari“ i na Tisi, u punom su jeku. Samo vanredni događaji mogli bi da odlože otvaranje, planirano za 15. jun.

   

  Kako za portal zrenjaninski.com kaže Radiša Dupljanović, direktor Gradske stambene agencije Zrenjanin, koja upravlja kupalištima, u toku su sve predviđene procedure i pripremni radovi.

   

  – Upravo je u toku javna nabavka za angažovanje spasilačke službe, a na „Peskari“ je završena drenaža terena. Ukopane su, odnosno postavljene su cevi za odvod površinskih voda, koje se pojave kod jačih padavina. Teren se uređuje, zamenjeni su abažuri na suncobranima, pripremljen mobilijar… Priprema se dovoz i razastiranje peska, a ronilačke ekipe pregledaće dno jezera na „Peskari“ pre otvaranja kupališta – govori Dupljanović.

   

  Pročitajte još: Uređena igrališta i zelene površine u Mužlji, u planu dodatni radovi

   

  On ističe da će oba kupališta spremno dočekati otvaranje sezone 15. juna.

   

  – Svi lokali su izdati na obe lokacije. Imaćemo spremnu čuvarsku i spasilačku službu, uređene plaže i objekte, i odgovarajući mobilijar. Ostaje nam da se nadamo dobroj sezoni – poručuje Dupljanović.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]