• Tanki snežni prekrivač na putevima, putari savetuju oprez u saobraćaju

  Tanki snežni prekrivač u srednjem Banatu ukrasio je četvrti dan u novoj 2020. godini. Iz službi nadležnih za održavanje puteva kažu da nema razloga za brigu.   Naravno, uz upozorenje da se saobraćaj ipak odvija u zimskim uslovima, pa je oprezna vožnja imperativ.   Kako kažu u dežurnoj službi preduzeća „Eko-gradnja“, koje je zaduženo za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tanki snežni prekrivač na putevima, putari savetuju oprez u saobraćaju

  Tanki snežni prekrivač u srednjem Banatu ukrasio je četvrti dan u novoj 2020. godini. Iz službi nadležnih za održavanje puteva kažu da nema razloga za brigu.

   

  Naravno, uz upozorenje da se saobraćaj ipak odvija u zimskim uslovima, pa je oprezna vožnja imperativ.

   

  Kako kažu u dežurnoj službi preduzeća „Eko-gradnja“, koje je zaduženo za zimsku službu i staranje o 400 kilometara lokalnih puteva, stanje na putevima se prati, uz neophodne intervencije. Sinoć su putari posipali so na mostovima, nadvožnjacima, na krivinama i kritičnim mestima, gde su uočena mikrosmrzavanja, teško uočljiva vizuelno. Intervenisalo se i na lokacijama na koje su, kao potencijalno opasne, ukazivale patrole saobraćajne policije.

   

  Pročitajte još: Objavljeno koji privredni ribari smeju da izlovljavaju ribu iz Tise

   

  „Dežurni punkt izlazi na teren, gde su i ekipe za intervenciju, koje postupaju po nalozima nadzornog organa i stručnih službi“, saopštavaju iz preduzeća „Eko-gradnja“.

   

  tanki snežni prekrivač

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad