• SVE SPREMNO ZA POČETAK GREJNE SEZONE

  ZRENJANIN – Sve je spremno za početak grejne sezone koja, po gradskoj odluci, počinje 15. oktobra, a po potrebi i ranije.     Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ u letnjem periodu uradilo je rekonstrukciju vrelovoda u naselju Brigadira Ristića, kao i na Žitnom trgu. Na tim lokacijama zamenjene su stare i dotrajale cevi novim predizolovanim. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SVE SPREMNO ZA POČETAK GREJNE SEZONE

  ZRENJANIN – Sve je spremno za početak grejne sezone koja, po gradskoj odluci, počinje 15. oktobra, a po potrebi i ranije.

   

  toplana grejne sezone

   

  Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ u letnjem periodu uradilo je rekonstrukciju vrelovoda u naselju Brigadira Ristića, kao i na Žitnom trgu. Na tim lokacijama zamenjene su stare i dotrajale cevi novim predizolovanim.

   

  Menjane su cevi u dužini trase od 400 metara u naselju Brigadira Ristića, dok je dužina trase na Žitnom trgu iznosila 108 metara. Takođe, rađeni su i remont pogona, priprema kotlova i kontrola toplotnih podstanica.

   

  Kada je reč o redovnom dugu građana čiji su stanovi priključeni na sistem daljinskog grejanja, on iznosi 38,7 miliona dinara, dok redovan dug poslovnih korisnika iznosi 6,9 miliona dinara. Utužen dug građana je 141,3 miliona dinara, a utužen dug poslovnih korisnika je 27,5 miliona dinara.

   

  Na sistemu distribucije prirodnim gasom, redovan dug iznosi preko 31 milion dinara za obe kategorije kupaca, dok je utužen dug obe kategorije kupaca blizu 76 miliona dinara.

   

  Iz „Gradske toplane“ apeluju na kupce na obe distributivne mreže da izmiruju svoje obaveze blagovremeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad