• Suzbijanje emerznih korova i ambrozije: „Ciklonizacija“ završila obiman posao

  Na teritoriji grada Zrenjanina za ovu godinu je završeno suzbijanje emerznih korova i ambrozije. Šta je sve urađeno u skladu sa ugovorom, novosadska „Ciklonizacija“ je objavila u godišnjim izveštajima.   Emerzni korovi su, posle snimanja iz vazduha, uništavani na ukupno 73 lokacije. Najviše ih je bilo u Zrenjaninu – 27, a onda u Mužlji – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Suzbijanje emerznih korova i ambrozije: „Ciklonizacija“ završila obiman posao

  Na teritoriji grada Zrenjanina za ovu godinu je završeno suzbijanje emerznih korova i ambrozije. Šta je sve urađeno u skladu sa ugovorom, novosadska „Ciklonizacija“ je objavila u godišnjim izveštajima.

   

  Emerzni korovi su, posle snimanja iz vazduha, uništavani na ukupno 73 lokacije. Najviše ih je bilo u Zrenjaninu – 27, a onda u Mužlji – 22.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Slike iz Beogradske ulice: I ovuda pešaci treba da prolaze

   

  Emerzni korovi, pre svega trska, suzbijani su na šest lokacija u Ečki, pet u Lazarevu, po četiri u Aradcu i Lukinom Selu, dve u Kleku i po jednoj u Melencima, Stajićevu i Lukićevu.

   

  Mehaničkim putem emerzni korovi su uništeni na oko 49 hektara, dok je 35 hektara tretirano hemijskim sredstvima.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ambrozija je uništavana mehaničkim putem i hemijskim sredstvima na nekoliko lokacija u samom gradu i selima. Ukupno je tretirano više od 1,8 miliona kvadratnih metara površine, navela je „Ciklonizacija“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad