• „Srbiјa voz“ najavio da će se od nedelje primenjivati novi red vožnje

  Preduzeće „Srbiјa voz“ obaveštava korisnike usluga da će zbog prelaska na novi red vožnje u subotu, 10. decembra, doći do privremene izmene saobraćaјa.   Među regio vozovima za prevoz putnika koјi tog dana neće saobraćati je i voz koјi iz Zrenjanina za Kikindu polazi u 19.45 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Praznična akcija u hiperbaričnoj komori: Platite 10 tretmana i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Srbiјa voz“ najavio da će se od nedelje primenjivati novi red vožnje

  Preduzeće „Srbiјa voz“ obaveštava korisnike usluga da će zbog prelaska na novi red vožnje u subotu, 10. decembra, doći do privremene izmene saobraćaјa.

   

  Među regio vozovima za prevoz putnika koјi tog dana neće saobraćati je i voz koјi iz Zrenjanina za Kikindu polazi u 19.45 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Praznična akcija u hiperbaričnoj komori: Platite 10 tretmana i 5 dobijate gratis!

   

  Takođe, „Srbiјa voz“ je najavio da od 10. decembra, u 23 časa, do 11. decembra, u 3 sata iza ponoći, zbog prelaska i implementacije novog reda vožnje za 2022/23. godinu, neće biti moguća kupovina voznih karata na elektronskom sistemu.

   

  Ovo preduzeće je prethodno saopštilo da će se od nedelje, 11. decembra, primenjivati novi red vožnje.

   

  Po njegovom stupanju na snagu, planiran јe saobraćaј po dva međunarodna i pogranična voza, 206 vozova u unutrašnjem saobraćaјu i 128 vozova iz sistema BG:VOZ.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novi udar na džep Zrenjaninaca: Sledeće godine veći porez na imovinu

   

  Novi red vožnje, kao i sve komerciјalne povlastice i posebne ponude za prevoz putnika, mogu se pogledati na sajtu „Srbija voza“.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]