• Sanirana šteta na zgradi stare Specijalističke poliklinike

  Nakon sanacije štete koja je nastala usled olujnog vetra na krovu zgrade stare Specijalističke poliklinike, od ponedeljka, 18. novembra, sve službe u zgradi radiće uobičajno, saopštio je danas Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.   Podsetimo, u sredu, 13. novembra, deo limenog krova na zgradi stare Specijalističke poliklinike odvalio se pod udarima jakog vetra.   Tokom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sanirana šteta na zgradi stare Specijalističke poliklinike

  Nakon sanacije štete koja je nastala usled olujnog vetra na krovu zgrade stare Specijalističke poliklinike, od ponedeljka, 18. novembra, sve službe u zgradi radiće uobičajno, saopštio je danas Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.

   

  Podsetimo, u sredu, 13. novembra, deo limenog krova na zgradi stare Specijalističke poliklinike odvalio se pod udarima jakog vetra.

   

  Tokom urušavanja niko nije povređen, ali su deo oko zgrade i ulica jedno vreme bili obezbeđeni i zabranjeni za prolaz.

   

  Pročitajte još: Planiraju se nove investicije u selima, biće novca u gradskom budžetu

   

  Portal zrenjaninski.com je još proletos pisao da je stanje ovog objekta veoma loše i da se planira njegova detaljna rekonstrukcija. Za sada, međutim, nije poznato da li će i kada radovi početi. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad