• Sanirana havarija: Ulica Stevice Jovanovića ponovo otvorena za saobraćaj

  Nakon što su završeni obimni i zahtevni radovi na sanaciji havarije na glavnom vodu kanalizacione mreže i rekonstrukciji dela vodovodne mreže, ulica Stevice Jovanovića u Zrenjaninu ponovo je otvorena saobraćaj.   „Radovi na kanalizacionoj mreži su jedni od najskupljih i najsloženijih građevinskih radova. Oni se izvode na dubinama od četiri do šest metara, uz postavljanje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sanirana havarija: Ulica Stevice Jovanovića ponovo otvorena za saobraćaj

  Nakon što su završeni obimni i zahtevni radovi na sanaciji havarije na glavnom vodu kanalizacione mreže i rekonstrukciji dela vodovodne mreže, ulica Stevice Jovanovića u Zrenjaninu ponovo je otvorena saobraćaj.

   

  „Radovi na kanalizacionoj mreži su jedni od najskupljih i najsloženijih građevinskih radova. Oni se izvode na dubinama od četiri do šest metara, uz postavljanje zaštitinih oplata, uklanjanje podzemnih voda i uz upotrebu specijalizovanih mašina i alata“, objašnjavaju u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Stambeno-poslovni objekat “Harmonija”: Skladan život u srcu grada

   

  Dok je testiran rad glavnog voda kanalizacione mreže, nakon postavljanja asfalta, zbog dotrajalosti je rekonstruisan i deo vodovodne mreže na raskrsnici ulica Stevice Jovanovića i Đorđa Stratimirovića.

   

  Nakon završenog testiranja, u subotu, 16. januara, ulica Stevice Jovanovića je otvorena za saobraćaj.

   

  Preostali su radovi na uređenju kolskih prilaza i neposrednog okruženja putne površine. Oni će biti obavljeni u skladu sa vremenskim uslovima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad