• Rezervati prirode Zrenjanin: Hitno podmladiti čuvarsku službu

  Direktor Ustanove „Rezervati prirode Zrenjanin“ Dejan Jovanov upozorava da je prosečna starost zaposlenih u ovoj ustanovi velika, naročito u čuvarskoj službi.   Kako je naveo, čuvarskoj službi hitno treba podmlađivanje, što svakako treba da bude jedan od prioriteta u narednom periodu.   PROČITAJTE JOŠ: Organizovana akcija čišćenja popularnog izletišta Motel Šumice (Foto)   – Tokom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rezervati prirode Zrenjanin: Hitno podmladiti čuvarsku službu

  Direktor Ustanove „Rezervati prirode Zrenjanin“ Dejan Jovanov upozorava da je prosečna starost zaposlenih u ovoj ustanovi velika, naročito u čuvarskoj službi.

   

  Kako je naveo, čuvarskoj službi hitno treba podmlađivanje, što svakako treba da bude jedan od prioriteta u narednom periodu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Organizovana akcija čišćenja popularnog izletišta Motel Šumice (Foto)

   

  – Tokom prošle godine pokazale su se određene slabosti u organizacionom smislu, koje će biti otklanjane u budućem periodu – istakao je Dejan Jovanov.

   

  I pored svih nepovoljnih okolnosti, on kaže da se 2020. može smatrati relativno uspešnom godinom sa aspekta obavljanja zadataka. Ti zadaci su bili definisani godišnjim planovima i programima Ustanove „Rezervati prirode Zrenjanin“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Hiljade sati terenskih nadzora i učestvovanje u vrlo značajnim projektima za očuvanje prirodnih staništa i ribarskih poručja, obeležilo je rad ustanove tokom prethodne godine – zaključuje Jovanov.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad