• Republička direkcija za imovinu daje u zakup četiri kancelarije u ovoj zgradi

  Republička direkcija za imovinu oglasila je za izdavanje u zakup četiri poslovna prostora – kancelarije, koje se nalaze u Jevrejskoj ulici broj 14, u zgradi poznatoj kao zgrada Direkcije za mere i dragocene metale.   Jedna kancelarija je površine 19,67 kvadrata, dve su površine po 15,83, a četvrta 12,14 kvadrata.   Početna cena je četiri […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Republička direkcija za imovinu daje u zakup četiri kancelarije u ovoj zgradi

  Republička direkcija za imovinu oglasila je za izdavanje u zakup četiri poslovna prostora – kancelarije, koje se nalaze u Jevrejskoj ulici broj 14, u zgradi poznatoj kao zgrada Direkcije za mere i dragocene metale.

   

  Jedna kancelarija je površine 19,67 kvadrata, dve su površine po 15,83, a četvrta 12,14 kvadrata.

   

  Početna cena je četiri evra po kvadratu, odnosno ukupno 253,88 evra mesečno. Poslovni prostor se izdaje na rok od pet godina, isključivo za kancelarijske delatnosti i zakupljuje se u viđenom stanju. Učesnici moraju pre nadmetanja položiti depozit od 25.000 dinara.

   

  Ponude se mogu slati na adresu Direkcije za imovinu do 1. marta. Republička direkcija za imovinu će ponude otvoriti 4. marta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad