• Rekonstrukcija dve ulice u Melencima i jedne u Zrenjaninu (Foto)

  U toku je rekonstrukcija dve ulice u Melencima i jedne u Zrenjaninu, a nastavljeni su i radovi na asfaltiranju kolovoza u Šećeranskom naselju.   – U Melencima se rehabilituju ulice Žive Brcanskog i Dragoljuba Žarkova, koje su u neposrednoj blizini kompleksa Banje „Rusanda“. Ukupna površina kolovoza koji će biti rekonstruisan je hiljadu kvadratnih metara. Istovremeno, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rekonstrukcija dve ulice u Melencima i jedne u Zrenjaninu (Foto)

  U toku je rekonstrukcija dve ulice u Melencima i jedne u Zrenjaninu, a nastavljeni su i radovi na asfaltiranju kolovoza u Šećeranskom naselju.

   

  – U Melencima se rehabilituju ulice Žive Brcanskog i Dragoljuba Žarkova, koje su u neposrednoj blizini kompleksa Banje „Rusanda“. Ukupna površina kolovoza koji će biti rekonstruisan je hiljadu kvadratnih metara. Istovremeno, izvode se radovi u Šumadijskoj ulici u Zrenjaninu, od Sremske do Banatske. Tu se radi proširenje kolovoza sa tri na četiri metra, a rade se i ivičnjaci. Osim toga, nastavljeni su radovi i na asfaltiranju kolovoza u Šećeranskom naselju, koje će nakon završetka tog posla imati sve ulice asfaltirane – objašnjava za portal zrenjaninski.com Tihomir Isakov iz Javnog preduzeća za urbanizam u Zrenjaninu.

   

  Pročitajte još: Specijalni dron sa najsavremenijom termovizijskom kamerom nadleće grad

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „Ukupna površina kolovoza koji će biti rekonstruisan je hiljadu kvadratnih metara“.
   TO LIČI NA ONU NARODNU : „VAMA CREVA REVA, nama šunkice bunkice…“!!!
   ILI, URADIĆE ULICU, DUŽINE, CELIH 200 METARA, ŠIRINE 5 METARA!!!
   A, DA SU MELENČANI, ELEMIRCI I DR. VLASNICI TZV. „NAFTNE RENTE“, KOJA IM PO ZAKONU PRIPADA, JER SE NA NJIHOVOJ TERITORIJI I EKSPLOATIŠU NAFTA I GAS, BILI BI „MALI HJUSTONI“, A, NE OVAKO DA IM SE DODELJUJE, „NA KAŠIČICU“!!!
   DA SMO OPŠTINE, KAO ŠTO SMO BILI DO 1961. BILA BI „DRUGA PRIČA“!!!???
   POZDRAV IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad