• REAGOVANJE: VIDAKOVIĆ DEMANTUJE BACKOVIĆA

  ZRENJANIN – Direktor „I – taksija“ Dragan Vidaković demantovao je tvrdnje direktora „AS taksija“ Brana Backovića da je „I – taksi“ jedno od udruženja koje je tražilo poskupljenje taksi usluga. Backović je izjavio da su zahtev za poskupljenje podneli „I – taksi“, „Halo taksi“, „Maxi taksi“ i „Leon taksi“, a da su protiv povećanja cena, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  REAGOVANJE: VIDAKOVIĆ DEMANTUJE BACKOVIĆA

  ZRENJANIN – Direktor „I – taksija“ Dragan Vidaković demantovao je tvrdnje direktora „AS taksija“ Brana Backovića da je „I – taksi“ jedno od udruženja koje je tražilo poskupljenje taksi usluga.

  Dragan Vidaković

  Backović je izjavio da su zahtev za poskupljenje podneli „I – taksi“, „Halo taksi“, „Maxi taksi“ i „Leon taksi“, a da su protiv povećanja cena, osim „AS taksija“, bili i „Banat taksi“ i „Prvi taksi“.

  – „I – taksi“ nije tražio poskupljenje taksi usluga u šta se možete veoma lako uveriti ukoliko od nadležnih u gradskoj upravi zatražite na osnovu čijih zahteva je doneta odluka o poskupljenju. Naprotiv, mi smo se i prošli put zalagali da minimalna cena bude što niža, jer ona ne sprečava nikog da vozi po većim cenama, a omogućava onima koji žele da njihovi vozači voze po nižim cenama od cene koja pokriva i osnovne troškove, bar da to rade legalno i da ne moraju da se ponižavaju vraćajući „kusur“ što je praksa koja ne postoji u svetu. Koliko su izjave vaših sagovornika besmislene, a naslov „ONI SU TRAŽILI POSKUPLJENJE“ potkrepljen slikom naših vozila neprofesionalan i tendenciozan, najbolje govori to da mi ni do sada nismo vozili po najnižim cenama i da nas u tome uopšte nije sprečavala dosadašnja najniža ekonomska cena. Jednostavno, naša poslovna politika se ne bazira na najnižim cenama nego na težnji ka visokom kvalitetu usluge i pre svega bezbednosti i sigurnosti naših korisnika uz cene koje će biti prihvatljive i primerene kupovnoj moći naših sugrađana – reagovao je Vidaković.

  U Gradskoj upravi rekli su nam da je sazvan sastanak sa taksi udruženjima, da bi se razmotrilo pitanje cena. Na tom sastanku sva udruženja, osim dva, bila su za višu cenu taksi usluga, koje su i posle poskupljenja među najnižim u Srbiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad