• Raspisani javni konkursi za izbor direktora „Čistoće“ i „Vodovoda“

  Skupština grada Zrenjanina raspisala je javne konkurse za izbor direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“. Direktore javnih preduzeća imenuje Skupština grada na period od četiri godine.   Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Republički geodetski zavod: Postepeno otvaranje pristupa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Raspisani javni konkursi za izbor direktora „Čistoće“ i „Vodovoda“

  Skupština grada Zrenjanina raspisala je javne konkurse za izbor direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“. Direktore javnih preduzeća imenuje Skupština grada na period od četiri godine.

   

  Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Republički geodetski zavod: Postepeno otvaranje pristupa bazi podataka

   

  Na čelu ova dva javna komunalna preduzeća do sada su se nalazili vršioci dužnosti direktora. Diplomirani građevinski inženjer za komunalno inženjerstvo i hidrogradnju Nemanja Milinković iz Stajićeva je na sednici Skupštine grada, održanoj 19. avgusta prošle godine, imenovan za v.d. direktora JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  Predrag Bodiroga se godinama nalazi na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“ kao v.d. direktora. On je za vršioca dužnosti imenovan na sednici Skupštine grada, održanoj u junu 2018. godine, nakon što je sa dužnosti direktora smenjen Ivan Dević.

   

  Da li su Milinković i Bodiroga opravdali poverenje onih koji su ih postavili na rukovodeće pozicije i da li će im biti povereno da u naredne četiri godine vode ova preduzeća kao direktori, ostaje nam da vidimo nakon sprovedenog konkursa.

   

  Inače, na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta, održanoj prošle nedelje, još dve ustanove su dobile direktore. Za direktora Centra za socijalni rad imenovana je master učiteljka Olivera Lisica, i to na period od četiri godine. Ona se i prethodno nalazila na čelu ove ustanove.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Skupština grada je usvojila i predlog rešenja o prestanku mandata vršioca dužnosti Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Dejana Karlečika, koji je sada imenovan za direktora ove ustanove kulture na period od četiri godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Raspisan konkurs???
   Baš me interesuje koje će stručnjake da postave,a 100% sam siguran da je konkurs pro-forme,jer glavna stavka za oba kandidata je STRANAČKA KNJIŽICA.
   Jedva čekam da vidim imena

  2. Biće v.d. kao i svi ostali direktori, načelnici gradskih preduzeća, jer ako ne budu poslušni lako će sa njima da se obračuna siva eminencija našeg grada, koji o svemu i svima odlučuje.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad