• Raskopana staza na Kapetaniji, proverili smo šta se radi (Foto)

  Pešačka staza na Kapetaniji, na šetalištu pored centralnog gradskog jezera, ovih dana je raskopana i ograđena trakom, a portal zrenjaninski.com je proverio o kakvim radovima je reč.   Kako saznajemo, radove izvodi Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, a gradi se deo vodovodne mreže za potrebe priključenja zgrade stare Medicinske škole na gradsku vodovodnu mrežu. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Raskopana staza na Kapetaniji, proverili smo šta se radi (Foto)

  Pešačka staza na Kapetaniji, na šetalištu pored centralnog gradskog jezera, ovih dana je raskopana i ograđena trakom, a portal zrenjaninski.com je proverio o kakvim radovima je reč.

   

  Kako saznajemo, radove izvodi Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, a gradi se deo vodovodne mreže za potrebe priključenja zgrade stare Medicinske škole na gradsku vodovodnu mrežu.

   

   

  Podsetimo, u toku je kompletna rekonstrukcija ovog objekta koji će nakon toga izgledati veličanstveno, a više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad