• Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad „Fabrikom vode“

  Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad preduzećem „Fabrika vode“ iz Zrenjanina zakazano je u ovdašnjem Privrednom sudu za petak, 29. april.   Na ovom ročištu stečajna upravnica Dragica Arsić trebalo bi da podnese ekonomsko – finansijski izveštaj o položaju stečajnog dužnika.   PROČITAJTE JOŠ: Najinteresantniji motiv na ovoj vili nalazi se u uvučenom središnjem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad „Fabrikom vode“

  Prvo poverilačko ročište u postupku stečaja nad preduzećem „Fabrika vode“ iz Zrenjanina zakazano je u ovdašnjem Privrednom sudu za petak, 29. april.

   

  Na ovom ročištu stečajna upravnica Dragica Arsić trebalo bi da podnese ekonomsko – finansijski izveštaj o položaju stečajnog dužnika.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Najinteresantniji motiv na ovoj vili nalazi se u uvučenom središnjem delu

   

  Od trenutka otvaranja stečaja najveći deo posla stečajnih organa, pre svih stečajne upravnice, sastojao se u pronalaženju poslovne dokumentacije „Fabrike vode“, s obzirom na to da se ona ne nalazi na adresi stečajnog dužnika.

   

  Stečaj u Fabrici vode Zrenjanin otvoren je 22. marta na predlog zrenjaninskog JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Kao razlog, zrenjaninsko komunalno preduzeće je navelo da joj „Fabrika vode“ duguje 14.087.319 dinara. U rešenju suda je konstatovano da stečajni dužnik, prema izveštaju Narodne banke Srbije, ima neizmirene obaveze u ukupnom iznosu od 620.066.128 dinara i da mu je račun neprekidno u blokadi od 2. juna prošle godine.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Kakvo je stvarno stanje odnosno ekonomsko – finansijski položaj „Fabrike vode“ znaće se nakon održanog ročišta. Za sada, u izveštaju koji je Arsić podnela Privrednom sudu stoji da stečajni dužnik ima potraživanja od 8.787.491 dinar.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad