• Prošle nedelje uređivane zelene površine i dečija igrališta u gradu

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina prošle nedelje uređivali su zelene površine u Dunavskoj i Pančevačkoj ulici, kao i u naseljima Duvanika, Brigadira Ristića i 4. juli.   Oni su sređivali i dečija igrališta na Bagljašu i u ulicama Kumanovskog odreda, Prištinskoj, Vladimira Cvetkova, Slavka Munćana, Carinskoj, Surduličkoj…   PROČITAJTE JOŠ: Uništeni saobraćajni znakovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prošle nedelje uređivane zelene površine i dečija igrališta u gradu

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina prošle nedelje uređivali su zelene površine u Dunavskoj i Pančevačkoj ulici, kao i u naseljima Duvanika, Brigadira Ristića i 4. juli.

   

  Oni su sređivali i dečija igrališta na Bagljašu i u ulicama Kumanovskog odreda, Prištinskoj, Vladimira Cvetkova, Slavka Munćana, Carinskoj, Surduličkoj…

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uništeni saobraćajni znakovi i semafori postali su svakodnevna slika

   

  – Naši radnici, takođe, kosili su zelene površine i sakupljali otpad u Železničkom, Šećeranskom i parku Titov gaj, kao i na velikoj pijaci. Orezivali su i grane na stablima, na više lokacija u gradu. Takođe, sakupljali su smeće na autobuskim stajalištima – izjavila je Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad