• Promene u JKP „Pijace i parkinzi“, Skupština imenuje novog v.d. direktora

  Promena na čelu Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ – umesto dosadašnjeg direktora Ilije Mandića, za vršioca dužnosti direktora dolazi Goran Starčević.   To je samo jedna od 58 tačaka koje će biti na dnevnom redu sednice Skupštine grada Zrenjanina, zakazane za sredu, 18. decembar.   Kako saznajemo od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Olivera Mitrovića, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promene u JKP „Pijace i parkinzi“, Skupština imenuje novog v.d. direktora

  Promena na čelu Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ – umesto dosadašnjeg direktora Ilije Mandića, za vršioca dužnosti direktora dolazi Goran Starčević.

   

  To je samo jedna od 58 tačaka koje će biti na dnevnom redu sednice Skupštine grada Zrenjanina, zakazane za sredu, 18. decembar.

   

  Kako saznajemo od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Olivera Mitrovića, direktor Ilija Mandić biće razrešen na lični zahtev. Goran Starčević, koji će biti predložen za v.d. direktora JKP „Pijace i parkinzi“, a očekuje se da odbornici potvrde njegovo imenovanje, već je obavljao funkcije u javnom sektoru.

   

  Podsetimo, on je svojevremeno bio šef kabineta tadašnjeg gradonačelnika Ivana Bošnjaka. Obavljao je i funkciju direktora Radija Zrenjanin, a bio je i direktor Javnog preduzeća „Zona objedinjene naplate“. Obavljao je i dužnost pomoćnika direktora za tehničke i opšte poslove u Zemljoradničkoj zadruzi „Bratstvo i jedinstvo“ iz Novog Itebeja. Trenutno je izvršni direktor zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“.

   

  Pročitajte još: Počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u naselju Mala Amerika

   

  Rođen je u Zrenjaninu 1979. godine, a po struci je diplomirani mašinski inženjer. Rezervni je oficir Vojske Republike Srbije. Obavlja i funkciju generalnog sekretara Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina i član je skupštine Fudbalskog saveza Vojvodine.

   

  Na dnevnom redu sednice naći će se i predlog odluke o budžetu Grada Zrenjanina za 2020. godinu, predlog odluke o mesnim zajednicama, o komunalnom inspekcijskom nadzoru, o boravišnoj taksi… Predložena je i izmena odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, zatim predlog kadrovskog plana Gradske uprave, pravobranilaštva i stručne službe ombudsmana. Odlučivaće se i o razrešenju i imenovanju članova i zamenika Gradske izborne komisije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad