• Profesionalna upravnica ne reaguje na problem stanara zgrade (Foto)

  U velikoj nevolji našli su se Aleksandar Petrović iz Zrenjanina i njegova porodica, jer već mesec dana bezuspešno pokušavaju da reše problem curenja vode sa plafona.   – Od 5. jula pokušavam da rešim problem sa vodom koja curi sa plafona u kupatilu, ali bezuspešno. Prijavio sam problem profesionalnoj upravnici Jeleni Boškov, koja je nadležna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Profesionalna upravnica ne reaguje na problem stanara zgrade (Foto)

  U velikoj nevolji našli su se Aleksandar Petrović iz Zrenjanina i njegova porodica, jer već mesec dana bezuspešno pokušavaju da reše problem curenja vode sa plafona.

   

  – Od 5. jula pokušavam da rešim problem sa vodom koja curi sa plafona u kupatilu, ali bezuspešno. Prijavio sam problem profesionalnoj upravnici Jeleni Boškov, koja je nadležna za našu zgradu, u Ulici Milana Stanivukovića 17. I zaista, izašao je majstor ali samo da utvrdi činjenično stanje. Na moje ponovljene pozive, međutim, više niko nije odgovarao. Profesionalna upravnica se nije javljala, a onda sam obavešten da je na godišnjem odmoru. U međuvremenu, saznajem da ona više nije profesionalna upravnica i da nije zadužena za našu zgradu – žali se Aleksandar Petrović.

   

  On, inače, sa porodicom živi u prizemlju zgrade u Ulici Milana Stanivukovića 17/3. A sada je ogorčen zbog situacije u kojoj se našao.

   

  Pročitajte još: Trudnice i porodilje da prijave inspekciji bahate poslodavce

   

  – Majstori su još jednom došli, ali im je navodno nedostajala kamera i još nešto alata, a kada su za vikend konačno počeli da rade, opet nisu završili posao niti utvrdili zbog čega voda curi. Mi i dalje čekamo da se misterija razreši i imamo sve veću štetu – upozorava Aleksandar.

   

  On je razočaran reakcijama onih koji su plaćeni da vode računa o otklanjanju problema stanara u zgradama.

   

  – Pitam se šta bi bilo da imam problem sa elektroinstalacijom ili plinom, da li bi to neko shvatio ozbiljnije – vajka se Aleksandar.

   

  Portal zrenjaninski.com pokušao je da stupi u kontakt sa profesionalnom upravnicom Jelenom Boškov, čiji brojevi telefona su postavljeni na oglasnoj tabli zgrade, ali su oba broja bila nedostupna.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. I iz Valira isti. Kao rade do 16h samo. Sramota. Moze re udari struja njih bas briga.

  2. Kupujte i dalje stanove, zabijajte decu u 4 zida, da ne bi slucajno travu pokosili u dvoristu.

    1. Sreca da imam takav mozak, da sam kupio kucu, pa mi glava mirna. Ne mrzi me da pokosim travu i orezem voce, ali ne trpim budale sa kojima delim ulaz, prostorije, „parking“ i slicno.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]