• Pozivnik za pisarnicu u kvaru, pitali smo kada će opet biti u funkciji

  Portal zrenjaninski.com potražio je odgovor na pitanje našeg čitaoca – kada će ponovo biti u funkciji pozivnik za pisarnicu. To je uređaj kojim se uvodi red i utvrđuje redosled u čekaonici kancelarije broj 53, popularne pisarnice.   – Planom javnih nabavki za 2019. godinu predviđena su i sredstva za servisiranje tog tehničkog sredstva. Sredstva koja se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pozivnik za pisarnicu u kvaru, pitali smo kada će opet biti u funkciji

  Portal zrenjaninski.com potražio je odgovor na pitanje našeg čitaoca – kada će ponovo biti u funkciji pozivnik za pisarnicu. To je uređaj kojim se uvodi red i utvrđuje redosled u čekaonici kancelarije broj 53, popularne pisarnice.

   

  – Planom javnih nabavki za 2019. godinu predviđena su i sredstva za servisiranje tog tehničkog sredstva. Sredstva koja se opredeljuju za nabavku i održavanje računarske opreme, inače, skromna su i prioritet imaju računari na operativom sistemu XP. Po uredbi Vlade Srbije, oni moraju biti zamenjeni do marta ove godine. Paralelno će se rešavati i servis pozivnika za pisarnicu – kaže načelnik Odeljenja za informacione i komunikacione tehnologije Gradske uprave Zrenjanin Dušan Šijan.

   

  On napominje da Zakon o javnim nabavkama mora biti poštovan. Kako je dodao, striktna primena zakonske procedure jedini razlog što duži rok za servisiranje pozivnika.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad