• Postavljeni „ležeći policajci“ i brzinski displeji na osam lokacija u gradu

  Grad Zrenjanin je, u saradnji sa ovdašnjim Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima, uložio skoro tri miliona dinara za povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, saopštila je danas lokalna samouprava. Reč je o nastavku sveobuhvatnih aktivnosti u ovoj oblasti u toku 2022. godine.   Nakon niza održanih edukacija za sve kategorije učesnika u saobraćaju, nedavno su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Postavljeni „ležeći policajci“ i brzinski displeji na osam lokacija u gradu

  Grad Zrenjanin je, u saradnji sa ovdašnjim Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima, uložio skoro tri miliona dinara za povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, saopštila je danas lokalna samouprava. Reč je o nastavku sveobuhvatnih aktivnosti u ovoj oblasti u toku 2022. godine.

   

  Nakon niza održanih edukacija za sve kategorije učesnika u saobraćaju, nedavno su na osam lokacija u gradu, na teritoriji pet mesnih zajednica, postavljeni usporivači saobraćaja, takozvani „ležeći policajci“ i brzinski displeji. Ukupna vrednost ove investicije iznosi 2.914.938 dinara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Semafori na raskrsnici magistrale i Ulice dr Emila Gavrila danima nisu u funkciji

   

  Brzinski displej postavljen je u Bolničkoj ulici, u zoni ukrštanja sa železničkom prugom i raskrsnice sa ulicama Vojvode Stepe, u naselju „Putnikovo“, i Majora Gavrilovića, u naselju „Berbersko“.

   

  Širi ili uži „ležeći policajci“ postavljeni su u zoni raskrsnica ulica Šumadijske i Bačke, Šumadijske i Sremske (MZ „Zeleno polje“), Koče Kolarova i Toše Jovanovića (MZ „Dositej Obradović“), Bogdana Teodosina i Nove ulice ka tržnom centru BIG, Žabaljske i Zdravka Čelara (MZ „Veljko Vlahović“), Tihomira Ostojića, Franje Kluza, Titelske i Surdučke (MZ „Berbersko – bolnica“) i u ulici Dudara (MZ „Dolja – Crni šor“).

   

  U okviru istog projekta, na nekim od navedenih lokacija uspostavljeni su i novi pešački prelazi.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U prethodnom periodu postavljen je još jedan brzinski displej, u Tomićevoj ulici, u zoni druge najveće osnovne škole na teritoriji grada, OŠ „Žarko Zrenjanin“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. Da li je bilo baš stvarno potrebno da se postavi tolika količina „ležećih policajaca“???
   Ne može se normalno voziti više nijednom trasom a da ne morate da prelazite par puta preko istih….Što je preterano , preterano je! Lično mislim da se tako uništavaju kola vremenom, bez obzira što morate da usporite na 15 km na sat.Ogorčena sam na tolike prepreke u normalnoj vožnji, mislim da nisu potrebne, i da se to može rešiti i na bezbolniji način po kola.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad