• POSTAVLJANJE NOVIH LEŽEĆIH POLICAJACA NA VIŠE LOKACIJA

  ZRENJANIN – U okviru pojačanog održavanja saobraćajne signalizacije, na više lokacija, odnosno raskrsnica u gradu, postavljeni su ležeći policajci, kako bi se povećao nivo bezbednosti saobraćaja na tim mestima, zbog problema oko neustupanja prvenstva prolaza. Vrednost ovih radova je oko dva miliona dinara, a ležeći policajci su postavljeni na raskrsnicama Baranjske i Hercegovačke, Cara Lazara […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POSTAVLJANJE NOVIH LEŽEĆIH POLICAJACA NA VIŠE LOKACIJA

  ZRENJANIN – U okviru pojačanog održavanja saobraćajne signalizacije, na više lokacija, odnosno raskrsnica u gradu, postavljeni su ležeći policajci, kako bi se povećao nivo bezbednosti saobraćaja na tim mestima, zbog problema oko neustupanja prvenstva prolaza.

  lezeci-policajci

  Vrednost ovih radova je oko dva miliona dinara, a ležeći policajci su postavljeni na raskrsnicama Baranjske i Hercegovačke, Cara Lazara i Sarajevske, 9. januara i Stražilovske, 9. januara i Zdravka Čelara, Zdravka Čelara i Koste Abraševića i 20. oktobra i Stražilovske (ova raskrsnica još nije urađena), saopštila je Direkcija za izgradnju i uređenje grada.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad