• Posle pijačnog dana u ulici Jug Bogdana smeće na sve strane (Video)

  Građani koji žive u blizini pijace u ulici Jug Bogdana u Zrenjaninu žale se da posle svakog pijačnog dana u okolini ostanu gomile otpada koje niko ne čisti i koje vetar raznosi po ovom delu grada.   Kako bi potkrepila svoje tvrdnje, jedna čitateljka portala zrenjaninski.com nam je dostavila i snimak na kome se vidi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Posle pijačnog dana u ulici Jug Bogdana smeće na sve strane (Video)

  Građani koji žive u blizini pijace u ulici Jug Bogdana u Zrenjaninu žale se da posle svakog pijačnog dana u okolini ostanu gomile otpada koje niko ne čisti i koje vetar raznosi po ovom delu grada.

   

  Kako bi potkrepila svoje tvrdnje, jedna čitateljka portala zrenjaninski.com nam je dostavila i snimak na kome se vidi smeće po ulici. Ona dodaje da je snimak načinjen pre nekoliko dana, oko 15 časova.

   

  Prema njenim rečima, ovakva, pa čak i gora slika je svakog pijačnog dana.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Meštani sa skupa poručili: Ne dozvoljavamo da naselje ostane razrovano

   

  – Verujte mi da ovo nije problem od juče, ovako je konstantno. Pa, nije Zrenjanin samo strogi centar. Koliko vidim, a radim u centru grada, jedino se tamo svakog dana po nekoliko puta peru i čiste trotoari i uličice. Zrenjanin su i ostali delovi grada. Naravno, ne mora da se čisti po nekoliko puta dnevno, ali neki red mora da postoji. Pitam se i šta rade komunalna milicija i komunalna preduzeća i zašto ih plaćamo – navodi naša sagovornica.

   

  Pijaca u ulici Jug Bogdana nalazi se u blizini stambenih naselja Ruža Šulman i Lesnina. Prostire se na površini od oko 1.400 kvadratnih metara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na sajtu JKP „Pijace i parkinzi“ koji se, doduše, ne ažurira redovno, piše da je letnje radno vreme ove pijace od 1. aprila do 30. septembra, utorkom, četvrtkom i subotom od 5 do 19 časova.

   

  U nastavku pogledajte snimak koji nam je dostavila naša čitateljka.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad